0
Navigacija kroz Ubrazani Tok Uzdizanja kroz Koridor Eklipse

Navigacija kroz Ubrazani Tok Uzdizanja kroz Koridor Eklipse

Ubrazani tok uzdizanja intenzivira se kroz energetsku dinamiku Koridora Eklipse, vodeći nas kroz vremenske linije, situacije, odnose i druge aspekte, olakšavajući energetsko iscjeljenje kroz duboki rad sa sjenkom na različitim vremenskim linijama.

Tokom ovog koridora, nebeski izlasci i energetske promjene ističu nesvjesne aspekte na površinu. Eklipse djeluju kao moćni katalizatori, pojačavajući energiju i čineći je nemogućom za ignorisanje ili izbjegavanje, što ubrzava promjene – što je izuzetno transformišuće za one koji svjesno rade sa ovim energijama, ali može biti izazovno za one koji nisu svjesni ovih procesa.

Ovaj period može biti intenzivan i zahtjevan, često izazivajući duboke emocije, obrasce i uvjerenja koja smo možda izbjegavali ili nismo bili svjesni. Osjećamo povećanu osjetljivost i ranjivost. Intenzivirana energija omogućava nam da jasnije vidimo naše sjenke i dublje ih integrišemo.

U ovom ubrzanom vremenskom okviru sjenke, postoji veća mogućnost potpune inkorporacije 5D svijesti, što drastično mijenja energetsku dinamiku planete. Da bismo doprinijeli isceljenju i integraciji kolektivne sjenke, svako od nas mora raditi na svojoj ličnoj senki, živeći iz srca i inkorporirajući svoje autentično Ja.

Autor: divineenergyworks pripremila Alma Kajević – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI